veelgestelde vragen
Heb je nog vragen over Odorgone Dieren of Odorgone Professional? Bekijk dan hier de meest gestelde vragen over onze producten.

Odorgone is een ecologisch verantwoorde, professionele, afbreekbare, niet giftige, alles-in-een-mix van 37 essentiële plantenextracten die geuren absorbeert en vernietigt bij contact, waardoor uw huis en de omgeving fris, schoon en natuurlijk blijven.

Odorgone is veilig voor mensen, huisdieren en onze planeet. Gebruik het overal!

Alleen tijdens gebruik kunt u de lichte geur van de natuurlijke ingrediënten van Odorgone ruiken. Nadat Odorgone de aanstootgevende geuren neutraliseert, elimineert het zijn eigen geur, waardoor de omgeving fris, schoon en natuurlijk blijft.

Odorgone is geen vlekkenverwijderaar, het is ontwikkeld om geuren te verwijderen. Echter, Odorgone heeft wat reinigende eigenschappen, dus je zult merken dat het sommige oppervlakken zal reinigen.

Ja, Odorgone Dieren is een natuurlijk mengsel van plantenextracten die niet-toxisch en biologisch afbreekbaar zijn. Volg de aanwijzingen op onze 'Hoe Odorgone te gebruiken' en zorg ervoor dat u het niet in de ogen en neus van uw huisdier spuit.

Nee, eet of drink geen Odorgone! Hoewel Odorgone niet-toxisch is, is het niet voor persoonlijke hygiëne.

Nee, hoewel Odorgone niet-toxisch is, is het niet bedoeld voor persoonlijke hygiëne. Echter is Odorgone wel veilig om op kleding te spuiten.

Voor de zekerheid, stoffen die water zullen bevlekken, zoals zijde, moeten eerst op een onopvallende plaats worden getest.

Als u een aandoening heeft, neem dan alle nodige voorzorgsmaatregelen om uw veiligheid te garanderen zoals een mondkapje.

Staat jouw vraag er niet tussen?
Klik hier