toepassingen
Odorgone Dieren helpt bij het verwijderen van onaangename luchtjes van dieren. Bekijk hieronder alle toepassingen.
Ontlasting

Dierenontlasting zoals urine en diarree kunnen een aanhoudende en penetrante geur achterlaten in huis. Odorgone Dieren zorgt ervoor dat je geen last hebt van deze geuren.

Kooien

Kooien van knaagdieren en vogels brengen onaangename geurtjes met zich mee. Odorgone Dieren helpt op een diervriendelijke manier om deze ongewenste geurtjes te verwijderen zodat de kooien lekker fris blijven ruiken.

Benches/Kattenbakken

Wanneer je kat een bezoek aan de kattenbak heeft gebracht, brengt dit een onaangename geur met zich mee. Met Odergone Dieren verdwijnt de geur van de kattenbak, zodat je deze niet hoeft te verstoppen.

Urine

Een ongeluk zit in een klein hoekje, maar kan de frisse geur in een kamer ineens verpesten. Doordat Odorgone Dieren 100% natuurlijk is, kan het direct op- en rondom de plek van de urine toegepast worden. 

Natte vacht

Wanneer je huisdier doorweekt is van de regen of per ongeluk in een sloot is gesprongen, blijven er vieze geurtjes in de natte vacht zitten. Odorgone dieren verbloemt deze geur op een snelle en vriendelijke wijze.

Transportboxen

Ruikt de auto niet fris door het transporteren van je huisdieren? Met Ordorgone Dieren verdwijnen de vieze geurtjes in de transportboxen en ruikt je auto weer lekker fris!

Bestel Odorgone Dieren
Bekijk producten