hoe te gebruiken
Odorgone Professional helpt bij het verwijderen van onaangename luchtjes in onder andere woningen, auto's en kleding. Lees hieronder hoe Odorgone te gebruiken.
Kamers/kantoren

Voor een schone en frisse kamer begin je zo dicht mogelijk bij het plafond en spuit je Odorgone Professional vrij door de kamer. Laat het vervolgens 15 minuten inwerken om alle nare geurtjes te verwijderen.

Voertuigen

Spuit Odorgone Professional op alle oppervlaken in uw voertuig, inclusief kofferbak of laadruimte. Laat het vervolgens 5 minuten intrekken om de onaangename geurtjes definitief te elimineren.

Sanitair

Spuitend te gebruiken na elke gebruik, rond de basis van het toilet, op het douchegordijn, bekken- en kuipafvoer. Voor grote schoonmaak voegt u 100ml Odorgone Professional toe aan 1l water. Maak het oppervlak schoon en laat het goed drogen.

Stoffen/bekleding

Spuit Odorgone Professional vrij in de lucht en laten drogen op gordijnen, stoffering, lampenkappen, kussens, bedden, tapijten of andere stoffen om geuren definitief te verwijderen. Op stoffen die vlekken kunnen geven, zoals zijde, gelieve testen op een klein stukje stof dat niet zichtbaar is.

Kleding/schoenen

Spuit Odorgone Professional gelijkmatig over het kledingstuk. Laat het vervolgens goed drogen voor het beste resultaat. Odorgone Professional is ook te gebruiken voor jachtkleding. Spuit de avond voor de jacht uw kleding in en laat het ’s nachts drogen.

Stinkede schoenen? Spuit dan Odorgone Professional na elk gebruik in uw schoenen. Voeg 50 tot 100ml Odorgone Professional aan de was toe voor optimaal resultaat.

Kookgeuren

Spuit Odorgone Professional in de lucht na het koken. Ook voor het schoonmaken van uw aanrechtblad. Spuit en maak het vervolgens goed droog.

Tip: Was uw handen met Odorgone Professional om voedselgeuren te verwijderen.

Luiers

Om stank in containers te voorkomen spuit u Odorgone Professional rechtstreeks op een luier. Voor het verwijderen van stank in emmers. Spuit Odorgone Professional in een emmer en laat het vervolgens drogen.

Vloeistoffen

Last van bijvoorbeeld benzinelucht? Meng 1 deel Odorgone Professional met 3 delen water. Breng het mengsel rijkelijk aan zodat Odorgone Professional de geur voorgoed laat verdwijnen.

Sportproducten

Spuit Odorgone Professional grondig van binnen en van buiten op de producten om zweet en lichaamsgeur te elimineren. Herhaal na elk gebruik voor optimaal resultaat.

Braaksel

Spuit Odorgone Professional rijkelijk in de lucht en direct op de plaats om geur te verwijderen. Ruim het braaksel op en voeg 100ml Odorgone Professional aan 1l water toe. Dweil vervolgens het oppervlak en laat het goed drogen.

Meubilair

Kussens zijn zeer absorberend, gemorste vloeistoffen of urinegeuren kunnen zeer diep in de stof of het frame/binnenwerk trekken. Meng 1 deel Odorgone Professional met 3 delen water. Breng het mengsel vrij aan om de geur te verwijderen. Na 5 minuten het overtollig water opnemen. Laat uw meubilair vervolgens goed drogen.

Vloeren/muren

Voor vloeren en/of muren voeg je 100ml Odorgone Professional aan 1l was- of spoeloplossing. Dweil de vloer en laat het oppervlak goed drogen. Bij regelmatig gebruik zal Odorgone een resteffect hebben en geurtjes zoeken in scheuren en spleten die met dweilen achterblijven.

Airconditioners/luchtbevochtigers

Last van een muffe airconditioner? Zorg er eerst voor dat u de filter van de airconditioner schoonmaakt. Spuit vervolgens Odorgone Professional op een lage koelstand gedurende 5 seconden in de inlaatlucht voor het beste resultaat. Voor het verwijderen van een onaangename huisgeur voeg je 100ml Odorgone Professional aan 1l water toe.

Hotels/motels

Spuit Odorgone Professional in de kamer, op het meubilair, op de gordijnen en in de verwarmings- en airconditioningsunit. U kunt ook gebruik maken van een vernevelingsapparaat met een dosering van 100ml. Odorgone Professional op 1l water. Slaap nooit meer in een stinkend hotel- of motelkamer!

Wasserettes

Voeg 50ml tot 100ml Odorgone Professional toe aan een wasbeurt (voor het beste resultaat toevoegen aan spoelen). Odorgone Professional verwijdert geurtjes van huisdieren, lichaamsgeuren, luiergeuren, voedselgeuren, rookgeuren, brandstofgeuren, parfumgeuren, bleekgeuren en meer.

Schilderwerk

Spuit na het schilderen Odorgone Professional door de kamer. Door de kracht van het absorberen van geuren is uw pas geschilderde kamer na 15 minuten stankvrij!

Jagers

Odorgone Professional verwijdert menselijke geur van kleding, laarzen en uitrusting. Spuit Odorgone Professional de avond voor de jacht royaal op uw uitrusting en laat het 's nachts drogen. Het is niet nodig om stoffen te verzadigen. Bij het wassen voegt u 50-100 ml. Odorgone Professional toe aan de wasmachine voor het beste resultaat. 

Tapijt/vloerkleden

Odorgone Professional direct op tapijt of vloerkleed sproeien en laten drogen.